28 Aralık 2010 Salı

En Etkili İnternetten Para Kazanma

        İnternetten para kazanmanın yolları bir sürüdür.Daha önce de bir sürü reklam ve site görmüşsünüzdür internetten para kazanmayla ilgili.Reklam izleyerek,anket doldurarak,dowland yaparak,uplaund yaparak,yazı yazarak vb. bir sürü yöntem.

        Bu yöntemlerin hepsi sınırlı derecede para kazandıran yöntemler.Yani en fazla 100 tl kazanırsınız aylık olarak.Bana sorarsanız hiç uğraşmaya değmez.Ayrıca zamanınızın çoğunu internette geçirmek zorunda kalırsınız.Sosyal hayat neredeyse sıfır.Söylediğim gibi zamanınızı ve hayatınızı harcamaya gerek yok.

       Peki ne yapacağız?Nasıl kazanacağız?Kazananlar nasıl kazanıyor?
       Kazananlar ya çok profesyonel yada çiftçi yöntemini kullanıyorlar.İnterneti kullananların % 70'i profesyonel olmadığı için bize çiftçi yöntemini kullanmak kalıyor.Peki nedir çiftçi yöntemi.Çitftçiler; reklama para vermezler, tohum eker ve para biçerler
1. Diyelim ki XTicaret'ten bir ürün seçtiniz.
2. Ürünü sitesini ve arama oranlarını analiz ettikten sonra bu ürün için proje oluşturmaya (yani tohum ekmeye) karar verdiniz.
3. Ücretsiz bir blog oluşturup, ürün hakkında biraz içerik eklediniz.
4. Viraz Pazarlama yöntemlerini uygulayarak birkaç saatinizi ayırıp forumlara, bloglara, imleme sitelerine, video sitelerine, sosyal paylaşım sitelerine yazılar ve yorumlar eklediniz. Konu ile ilgili paylaşımlarda bulundunuz. (tohum ektiniz) Bu paylaşımlarda adres olarak hazırladığınız blogu verdiniz.
5. Bundan sonra geriye sadece beklemek kaldı.
6. Tohumlarınızın bazıları tutmaz ama, bazıları fidan olur, bazıları ağaç olur meyve verir. Ne kadar çok tohum ekerseniz o kadar çok meyve toplarsınız.
7. Maddi olarak bir kaybınız olmaz, sadece birkaç saat zaman harcamış olursunuz.



İşte ÇİFTÇİ olmanın yolunu gösteren  ve bu yöntemiyle kendini diğer yöntemlerden ayıran,kaybetme riski olmayan   TEOMAN ARSLAN tarafından hazırlanan XTicaretPRO  kitabına buradan ulaşınız.                                      

0 yorum: